Privacy Policy

 



en-USes-ESde-DEcs-CZel-GRda-DKfr-BEfr-FRit-ITpt-PTro-ROet-EEpl-PLtr-TRfi-FIhu-HUsk-SKnn-NOsl-SIsv-SEnl-NL

NCH:n tietosuojalauseke

 

NCH Corporation –konserni on maailmanlaajuinen kemikaalien, erikoistuotteiden ja palvelujen tarjoaja.  

NCH Corporation tytäryhtiöineen (“NCH”) on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja kehittämään teknologisia ratkaisuja tehokkaan ja turvallisen kokemuksen luomiseen. Tämä NCH:n tietosuojalauseke (“Tietosuojalauseke”) valvoo kaikkia tahoja, jotka vastaanottavat henkilötietoja rekisterinpitäjän ominaisuudessa tässä Tietosuojalausekkeessa mainittuihin tarkoituksiin.  

Tämä Tietosuojalauseke kuvaa mitä tietoja keräämme sinusta, millä tavalla tietoja saatetaan käyttää, sinun antamiasi valtuutuksia tietojesi käyttämiseen sekä turvatoimia, joilla suojelemme kaikkia näitä tietoja. Lue lisää klikkaamalla alla olevia otsikoita: 


Mihin tätä Tietosuojalauseketta sovelletaan?

Tämä Tietosuojalauseke määrittelee periaatteet, joita sovelletaan NCH:n asiakkaiden, toimittajien, myyjien, alihankkijoiden, liikekumppanien, verkkosivujen kävijöiden, työnhakijoiden sekä nykyisten ja entisten työntekijöiden henkilötietojen keräämiseen, käyttämiseen, käsittelyyn, poistamiseen ja luovuttamiseen. Siihen sisältyy myös tietojen säilyttäminen ja niiden käsittely sähköisessä muodossa tai fyysisinä dokumentteina mukaan lukien niiden lähettäminen postitse tai sähköpostitse, sekä kolmansien osapuolien kanssa jaetut tiedot.

Tietosuojalauseketta sovelletaan henkilötietoihin, jotka kerätään ja/ tai käsitellään verkkosivujen (myös tämän sivun), sisäisten sivustojen, mobiilisovellusten sekä muiden tuotteiden ja palvelujen välityksellä. Lisäksi sitä sovelletaan markkinoinnin ja myynnin yhteydessä kerättyihin tietoihin sekä työn hakemiseen ja työskentelyyn NCH:lla sekä muuhun yhteistyöhön.

Tätä Tietosuojalauseketta sovelletaan henkilötietoihin. Niitä ovat kaikki tiedot tai tietojoukot, joiden avulla yksilö voidaan tunnistaa.

Mitä paikallisia lakeja sovelletaan yksityisyyssuojakäytäntöihimme?

Mukautamme yksityisyyssuojakäytäntöjämme eri maissa ja noudatamme paikallisia tietosuojalakeja, sekä teemme tarvittaessa yhteistyötä maan Tietosuojaviranomaisten kanssa.

Mikäli jotkut lait edellyttävät tätä Tietosuojalauseketta tiukempia standardeja, sovelletaan näissä tilanteissa aina tiukempia ohjeistuksia. NCH käsittelee henkilötietoja sen maan lakien mukaisesti, missä henkilötietoja kerätään ja käsitellään. 

Euroopan Unionin alueella rekisterinpitäjä on paikallinen tytäryhtiö ja siten vastuussa henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä ja käyttämisestä.  

NCH (UK) Limited on NCH:n vastuullinen rekisterinpitäjä Euroopassa ja johtava valvontaviranomainen on Yhdistyneiden kuningaskuntien Information Commissioners Office (The ICO).

Mitä sinua koskevia tietoja keräämme ja käsittelemme?

Liiketoimintamme edellyttää, että keräämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilökohtaisia tietoja, jotka olet vapaaehtoisesti antanut. Näitä ovat esimerkiksi yhteys- ja demografiset tiedot sekä ostoihin ja työsuhteeseen liittyvät tiedot sekä kolmansien osapuolien luovuttamat tiedot. Keräämme erityisesti seuraavia tietoja:

  • Henkilökohtaiset yhteystiedot mukaan lukien nimi, työpaikan tiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotka luovutat rekisteröityessäsi verkkosivuillamme tai liiketoiminnan yhteydessä. Jotkut verkkosivut antavat sinun luoda käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttäjätilin luomiseksi tai uutiskirjeen tilaamiseksi.
  • Ostoihin liittyvät tiedot, jotka saamme joko myyntiedustajiemme tai toiminnanohjausjärjestelmämme välityksellä, sekä niihin liittyvät maksukortti-, pankkiyhteys- ja toimitustiedot.
  • Työsuhteeseen liittyvät tiedot, joista käy ilmi työhistoriasi ja työhön liittyvät tavoitteesi, esimerkiksi työn hakemisen tai kehityskeskustelun yhteydessä elektronisesti antamasi tiedot.
  • Vapaaehtoisesti antamasi demografiset tiedot, kuten ikään, sukupuoleen, etniseen taustaan, harrastuksiin, mieltymyksiin jne. liittyvät tiedot.

 

Saatamme kerätä tietoja myös muista lähteistä, kuten esimerkiksi yhteystietolistauksista, sekä kolmansien osapuolien ja muiden lähteiden antamia demografisia tietoja. Näillä tiedoilla saatetaan täydentää ennestään hallussamme olevia tietoja ja käyttää niitä tämän Tietosuojalausekkeen määrittelemiin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin.

Tiedot kerätään suoraan sinulta, sellaisilta kolmansilta osapuolilta, jotka olet valtuuttanut luovuttamaan näitä tietoja tai lain salliessa julkisista lähteistä kuten esimerkiksi sosiaalisesta mediasta rajoituksetta.

Seuraavat tiedot keräämme automaattisesti:

  • IP-osoite tai muu tunnistetieto, laitteen käyttöjärjestelmä, selaintyyppi, sivustot, joilla vierailit ennen ja jälkeen NCH:n verkkosivuston, verkkosivuillamme katsellut sivut ja tehdyt toiminnot sekä mahdolliset ilmoituksiin liittyvät toiminnot.
  • Lisäksi kolmannet osapuolet ja ilmoitusten yhteistyökumppanit saattavat kerätä tietoja automaattisesti.

Miksi keräämme tietojasi ja miten käytämme niitä?

Käytämme tietojasi ainoastaan siihen tarkoituksiin, johon olet luovuttanut tiedot.  

Mikäli sinä olet tai edustamasi yritys on asiakas tai jälleenmyyjä – Meillä on lupa käyttää tietoja (i) sopimusvelvoitteiden täyttämiseen kuten tuotteiden tai palvelujen toimittamiseen sinulle tai vastaanottamiseen sinulta,  (ii) koska olet antanut siihen suostumuksesi, tai (iii) muuhun lailliseen liiketoimintaan  kuten esimerkiksi:

  • Liiketoimintamahdollisuuksien tutkimiseen;
  • Kommunikointiin kanssasi sekä tuotteisiin ja palveluihin liittyviin kysymyksiin vastaamiseen;
  • Rekisteröidäksemme sinut mukaan kilpailuihin tai kampanjoihin sekä kerätäksemme tietoa valitsemistasi markkinointivaihtoehdoista;
  • Tarjotaksemme sinulle kohdennettua sisältöä ja tietoa sekä lähettääksemme sinulle esitteitä, alennuskuponkeja, näytteitä, tarjouksia, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa tuotteistamme ja yrityksistämme. Saatamme pyytää sinua ilmaisemaan, haluatko jatkossa vastaanottaa lisää meitä koskevaa tietoa tai uutisia ja lähetämme niitä sinulle vain tahdostasi. Saatamme kysyä myös, haluatko vastaanottaa konsernin muita yrityksiä koskevaa tietoa. Jos muutat mielesi hyväksynnän antamisen jälkeen, voit lopettaa uutisten ym. tilaamisen milloin tahansa;
  • Toimittaaksemme sinulle relevanttia mainontaa. Saatamme ostaa ja käyttää postituslistoja ottaaksemme yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin, joiden arvelemme olevan kiinnostuneita NCH-konsernin tuotteista ja palveluista. Kunniotamme pyyntöäsi poistua postituslistoilta ja varmistamme, että olet antanut suostumuksesi tarjousten ja tietojen vastaanottamiseen sähköpostitse taholta, jolta saamme sähköpostiosoitteesi. Saatamme käyttää myös demografisia tietoja sekä tietoja mieltymyksistäsi NCH:n tuotteisiin ja palveluihin liittyviin ilmoituksiin markkinoinnin kohdistamiseen. Tämä toteutetaan siten, että käyttäjä näkee mainokset, jotka ovat hänestä todennäköisimmin kiinnostavia, ja ilmoittaja voi näyttää mainoksia henkilöille, jotka todennäköisesti ovat niistä kiinnostuneita;
  • Lähettääksemme sinulle postitse tietoa muista tarjouksista sekä luetteloita. Saatamme käyttää kolmansilta osapuolilta hankittuja postituslistoja edellä mainittujen lähettämiseen. Voit kieltää nämä lähetykset milloin tahansa;
  • Verkkosivustomme, tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseksi;
  • Kehittääksemme palvelujemme tehokkuutta ja vaikuttavuutta.

Mikäli olet tai edustamasi yritys on Verkkosivustomme kävijä – Lupasi saatuamme voimme käyttää tietojasi kampanjamateriaalin hallintaan, kommunikointiin kanssasi, mainontaan, verkkosivujen, tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen sekä muuhun lailliseen liiketoimintaan seuraavasti:

  • Rekisteröidäksemme sinut mukaan kilpailuihin tai kampanjoihin sekä kerätäksemme tietoa valitsemistasi markkinointivaihtoehdoista;
  • Kommunikointiin kanssasi sekä tuotteisiin ja palveluihin liittyviin kysymyksiin vastaamiseen.
  • Tarjotaksemme sinulle kohdennettua sisältöä ja tietoa sekä lähettääksemme sinulle esitteitä, alennuskuponkeja, näytteitä, tarjouksia, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa tuotteistamme ja yrityksistämme. Saatamme pyytää sinua ilmaisemaan, haluatko jatkossa vastaanottaa lisää meitä koskevaa tietoa tai uutisia ja lähetämme niitä sinulle vain tahdostasi. Saatamme kysyä myös, haluatko vastaanottaa konsernin muita yrityksiä koskevaa tietoa. Jos muutat mielesi hyväksynnän antamisen jälkeen, voit lopettaa uutisten ym. tilaamisen milloin tahansa;
  • Toimittaaksemme sinulle relevanttia mainontaa. Saatamme ostaa ja käyttää postituslistoja ottaaksemme yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin, joiden arvelemme olevan kiinnostuneita NCH-konsernin tuotteista ja palveluista. Kunniotamme pyyntöäsi poistua postituslistoilta ja varmistamme, että olet antanut suostumuksesi tarjousten ja tietojen vastaanottamiseen sähköpostitse taholta, jolta saamme sähköpostiosoitteesi. Saatamme käyttää myös demografisia tietoja sekä tietoja mieltymyksistäsi NCH:n tuotteisiin ja palveluihin liittyviin ilmoituksiin markkinoinnin kohdistamiseen. Tämä toteutetaan siten, että käyttäjä näkee mainokset, jotka ovat hänestä todennäköisimmin kiinnostavia, ja ilmoittaja voi näyttää mainoksia henkilöille, jotka todennäköisesti ovat niistä kiinnostuneita;
  • Lähettääksemme sinulle postitse tietoa muista tarjouksista sekä luetteloita. Saatamme käyttää kolmansilta osapuolilta hankittuja postituslistoja edellä mainittujen lähettämiseen. Voit kieltää nämä lähetykset milloin tahansa;
  • Verkkosivustomme, tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseksi.
  • Käytämme evästeitä (cookies) kerätäksemme tietoja verkkosivujemme kävijöistä. Lue lisää evästekäytännöistämme.

Mikäli olet työnhakija tai kiinnostunut avoimista tehtävistämme saatamme käyttää tietojasi hyväksyntäsi saatuamme rekrytointiprosesseissa, kommunikointiin kanssasi sekä sinua mahdollisesti kiinnostavista avoimista työpaikoista tiedottamiseen (edellyttäen että olet luovuttanut ansioluettelosi käyttöömme). Saatamme lisäksi käyttää tietojasi tuottaaksemme sinulle kohdennettua sisältöä tai tiedottaaksemme konsernin yhtiöistä. Voit milloin tahansa lopettaa tällaisen materiaalin vastaanottamisen.

 

Kenelle tietojasi luovutetaan?

Emme milloinkaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, joiden aikomus on käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa, paitsi jos laki sitä edellyttää. Henkilötietojasi voidaan siirtää NCH-konsernin sisällä sen eri yksiköiden välillä, myös sen Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin kuten Yhdysvaltoihin.

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi jälleenmyyjille, tavarantoimittajille, agenteille ja muille palveluntarjoajille, jotka suorittavat palveluja puolestamme. Nämä eivät kuitenkaan saa käyttää tietoja muuhun kuin palvelujen suorittamiseen, ja lisäksi heidän on säilytettävä tiedot luottamuksellisesti paitsi jos olet antanut luvan menetellä toisin.

Saatamme luovuttaa henkilötietosi osana yhtiön omaisuutta yrityskaupan tai yrityksen uudelleenjärjestelyn yhteydessä tai sovellettavien lakien muuten sitä edellyttäessä tai salliessa. Annat meille oikeuden luovuttaa tietosi, mikäli yritys tai sen osa myydään tai ulkopuolinen toimija ottaa sen haltuunsa tai yritysfuusion yhteydessä.

Saatamme myös luovuttaa henkilötietojasi kommunikoinnin sisältö mukaan lukien:

  • Noudattaaksemme lakeja, vastataksemme oikeusprosessiin tai laillisiin pyyntöihin, mukaan lukien lainvalvontaviranomaiset ja valtion virastot.
  • Tutkiaksemme asiakkaiden esittämiä valituksia mahdollisten lakirikkomusten varalta, suojataksemme verkkosivuston koskemattomuutta, täyttääksemme pyyntösi tai auttaaksemme oikeudellisessa tutkinnassa.
  • Suojataksemme NCH-konsernin tai asiakkaidemme oikeuksia ja omaisuutta mukaan lukien sinua koskevien palvelun käyttöehtojen noudattaminen.
  • Silloin kun hyvässä uskossa toimien mielestämme on parasta luovuttaa tietoja suojaamaan työntekijöiden, asiakkaiden tai sivullisten turvallisuutta.

 

Lasten yksityisyys

Verkkosivumme ja  palvelumme on pääsääntöisesti tarkoitettu yrityskäyttöön ja sen vuoksi ne on suunnattu aikuisille ja teini-ikäisille (16-vuotiaille ja sitä vanhemmille). Niitä ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Emme tietoisesti kerää alle 16-vuotiaiden henkilötietoja eikä verkkosivujamme ole suunniteltu heidän henkilötietojensa keräämiseen lasten verkkoidentiteettisuojaa säätelevien Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) –lain sekä GDPR- tietosuojalain mukaisesti.  Mikäli paikallinen lainsäädäntö edellyttää korkeampia ikärajoja, noudatamme niitä. Jos tietoomme tulee, että tällaista materiaalia on kerätty, teemme asianmukaiset toimenpiteet sen poistamikseksi.

Tietojesi säilyttäminen, käsittely ja siirtäminen

Verkkosivuilta ja palveluistamme kerätyt tai kolmannelta osapuolelta saadut henkilötiedot saatetaan säilyttää Euroopan talousalueella, Yhdysvalloissa tai muussa maassa, jossa palveluntarjoajamme tilat sijaitsevat.

Palvelimet ja tietokannat, joissa tietoja säilytetään, saattavat sijaita sen maan ulkopuolella, jossa olet käyttänyt verkkosivuja, muita sivustoja tai palveluita. Ne voivat sijaita myös maassa, jonka tietosuojalaki ei ole samanlainen kuin omassa asuinmaassasi. Antamasi henkilötiedot saatetaan siirtää eri maahan, mutta niiden keruu, käsittely ja käyttö tapahtuu aina tämän Tietosuojalausekkeen mukaisesti. Kaikki palvelujen ja tietokantojen palveluntarjoajamme ovat velvollisia huolehtimaan siitä, että tietojasi hallinnoidaan tämän Tietosuojalausekkeen mukaisesti, että se toimii vain NCH:n ohjeistuksen mukaisesti ja että se implementoi tarpeellisest tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, jolla se varmistaa henkilötietojesi jatkuvan turvallisuuden.

Työskentelyyn liittyvät kysymykset voidaan siirtää johonkin toiseen NCH-konsernin yhtiöön. Vierailemalla verkkosivuillamme ja antamalla tietojasi niiden kautta hyväksyt henkilötietojesi keräämisen, käsittelyn, siirtämisen ja säilyttämisen. Huomaa, että käytäntömme voivat vaihdella alueittain. Tutustu maakohtaisiin tietosuojalausekkeisiin vieraillessasi eri maissa sijaitsevien yhtiöidemme sivuilla.

NCH on globaali yritys ja henkilötietosi voidaan siirtää yhteistyökumppaneillemme, tytäryhtiöillemme tai muille kolmansille osapuolille maakohtaisten rajojen yli sekä omasta maastasi muihin maailman maihin lain sallimissa rajoissa.  Paikallisen tietosuojalainsäädännön edellyttäessä NCH:lla on käytössään turvatoimet henkilötietojen siirtämiseksi maasta toiseen. Tietojen siirtäminen EEA-alueen ulkopuolelle tapahtuu Tiedonsiirtosopimuksen mukaisesti, joka sisältää Euroopan komission hyväksymät ja julkaisemat vakiotietosuojasopimuslausekkeet. Nämä vakiotietosuojasopimuslausekkeet eli ns. Mallilausekkeet antavat riittävän turvan henkilötietojen siirtämiseen EEA:n ulkopuolelle. Henkilötietojen siirtämisestä eri maiden välillä antaa lisätietoa tietosuojavastaavamme osoitteessa DataPrivacy@NCH.com.

Kuinka kauan tietojasi säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi vain tässä Tietosuojalausekkeessa määritellyn tarkoituksen kannalta tarpeellisen ajan. Käytämme tietojasi tarvittavissa määrin lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseksi (esim. verotus), oikeudellisen riidan ratkaisemiseksi, oikeuksiemme vaatimiseksi (esim. sopimukset), laillisten liiketoimintaintressiemme edistämiseksi ja/ tai hyväksyntäsi mukaisesti. Kaikki kerätyt tiedot säilytetään Tietojen säilytyskäytäntöjen mukaisesti, jotka määrittelevät erityiset säilytysajat voimassa olevien paikallisten määräysten mukaisesti. Näistä käytännöistä saa lisätietoa tietosuojavastaavaltamme osoitteesta DataPrivacy@NCH.com.

Miten käsittelemme julkisesti saatavilla olevia henkilötietoja (sosiaalinen media ym. foorumit)?

Saatamme tarjota chat- tai viestipalveluja, keskustelufoorumeja tai muita interaktiivisia palveluita, joissa vierailijamme voivat kommentoida ja keskustella sekä jakaa henkilö- ja muita tietojaan. Lue aina näitä koskevat säännöt ennen yllä mainittujen käyttöä, sillä ne sitovat sinua samalla tavalla kuin Yleiset ehtomme. Interaktiivisten ominaisuuksien käyttöä saattavat rajoittaa esimerkiksi ikäraja tai muut vaatimukset. Näillä foorumeilla julkaistu teksti on julkista tietoa, emmekä ole vastuussa  vapaaehtoisesti antamistasi tiedoista. Palvelujen käyttäjien on syytä noudattaa varovaisuutta julkaistessaan henkilökohtaista tietoa verkossa, sillä muut käyttäjät saattavat lukea, kerätä ja käyttää niitä. Tämä voi johtaa siihen, että saat kaupallisia ja muita viestejä ilman, että olet antanut sille hyväksyntääsi.

Linkit muille sivustoille ja palveluihin

Emme ole vastuussa NCH:n ulkopuolisista verkkosivuista, jotka sisältävät linkkejä verkkosivuillemme tai -palveluihimme. Jos luovutat henkilötietojasi tällaisille verkkosivuille, niitä hallinnoidaan kyseisten sivustojen yksityisyyssuojakäytäntöjen mukaisesti. Kehotamme sinua tutustumaan kaikkien vierailemiesi verkkosivustojen yksityisyyden suojaan.  

Tietojen suojaaminen

Yhtiöllä on käytössään organisatoriset, fyysiset ja tekniset turvallisuusratkaisut henkilötietojesi suojaamiseksi. Suojaamme henkilötiedot alan tavanomaisten turvallisuuskäytäntöjen ja –toimenpiteiden avulla, jotka estävät tietojen väärinkäytön, luvattoman pääsyn niihin sekä niiden paljastamisen tai muuttamisen. Henkilötietoihin pääsevät käsiksi vain sellaiset työntekijät, jotka tarvitsevat niitä työtehtäviensä hoitamiseen. Koska mikään varotoimi ei takaa tietojen täyttä turvallisuutta, kehotamme sinua ryhtymään toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi esimerkiksi asentamalla viruksentorjuntaohjelmiston, sulkemalla selaimen käytön jälkeen, säilyttämällä käyttäjätunnukset ja salasanat turvallisesti sekä päivittämällä säännöllisesti käyttämäsi sovellukset ja ohjelmistot, jotta laitteidesi turvallisuusominaisuudet olisivat aina ajan tasalla.

Mitä pitää tehdä, jos haluat saada lisätietoja, katsella, päivittää tai poistaa sinua koskevat tiedot tai haluat peruuttaa uutiskirjeen tai muun markkinointimateriaalin tilauksen?

Voit katsella, korjata ja päivittää NCH:lle antamiasi tietoja. GDPR-tietosuojasäännökset vuodelta 2016 antavat sinulle tai valtuuttamallesi henkilölle oikeuden päästä käsiksi tietoihisi. Sinulla on oikeus tietää, mitä tietoja meillä on sinusta sekä saada virheelliset tiedot korjatuiksi. Voit myös rajoittaa tietojesi käyttöä sekä pyytää meitä poistamaan sinua koskevat tiedot edellyttäen, että niitä ei tarvita mihinkään oikeudellisiin tarkoituksiin. Voit pyytää automaattisesti käsiteltävät tiedot yleisesti käytetyssä koneluettavassa muodossa siirrettävän jollekin toiselle tiedon käsittelijälle. Pyyntösi käsitellään 30 kalenteripäivän kuluessa saatuamme sitä koskevan pyynnön ja varmistuttuamme henkilöllisyydestäsi. Pyyntö tehdään täyttämällä oheinen Data Subject Rights Request –lomake ja lähettämällä se osoitteeseen:

Globaali tietosuojavastaava

Osoite: NCH Corporation

2727 Chemsearch Boulevard,

Irving, Texas, 75062,

United States of America

Puh:+1 972 579 2721

Email: DataPrivacy@nch.com

-tai-

Euroopan tietosuojavastaava

Osoite: NCH Europe

Viale Europa, 30c5 - 20090 Cusago Italy

Puh: +39 0290331420

Email: DataPrivacy@nch.com

Voit lähettää pyyntösi myös postitse paikalliseen NCH:n yhtiöön, joiden yhteystiedot löytyvät niiden kotisivuilta osoitteesta www.ncheurope.com.

Kohtuulliset kyselyt henkilötiedoista ovat maksuttomia. Mikäli et saa pyytämiäsi tietoja kohtuullisessa ajassa saat tiedon määräpäivästä, johon mennessä tiedot toimitetaan. Mikäli pyydettyjä tietoja ei voida antaa, saat kirjallisen selvityksen päätöksen perusteista.

Mikäli haluat katsella, päivittää, poistaa tai siirtää henkilötietojasi tai rajoittaa niiden käyttöä (jollei sovellettavista oikeudellisista poikkeuksista muuta johdu), lopettaa tiedotteiden vastaanottamisen meiltä tai sinulla on kysyttävää Tietosuojalausekkeestamme, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa DataPrivacy@NCH.com.

Käsitellessämme henkilötietojasi luvallasi sinulla on oikeus peruuttaa tämä lupa ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen DataPrivacy@NCH.com. Huomaa, että luvan peruuttaminen ei vaikuta tietojesi käsittelyn laillisuuteen ennen luvan peruuttamista. Sinulla saattaa myös olla oikeus joissakin tapauksissa tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Tarkoituksemme on ratkaista kaikki tietojesi käsittelyyn liittyvät kysymykset, ja voit ottaa yhteyttä milloin tahansa kaikkiin kysymyksiin tai huolenaiheisiin liittyen.

Minne voit valittaa tästä Tietosuojalausekkeesta?

Sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä. Pyrimme ratkaisemaan kaikki tätä Tietosuojalauseketta tai henkilötietojesi käsittelyä koskevat valitukset yhteistyössä kanssasi. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuun kaikissa tähän Tietosuojalausekkeeseen liittyvissä kysymyksissä. Yhteystiedot ovat alla.

Globaali tietosuojavastaava

Osoite: NCH Corporation

2727 Chemsearch Boulevard, Irving, Texas, 75062,

United States of America

Puh:+1 972 579 2721

Email: DataPrivacy@nch.com

-tai-

Euroopan tietosuojavastaava

Osoite: NCH Europe

Viale Europa, 30c5 - 20090 Cusago

Italy

Puh: +39 0290331420

Email: DataPrivacy@nch.com

Voit myös tehdä kantelun johtavalle valvontaviranomaiselle ICO:lle tai oman maasi tietosuojavaltuutetulle.

Tämän Tietosuojalausekkeen muutokset

Tätä Tietosuojalauseketta päivitettään ajoittain, joten vieraile tällä sivulla säännöllisesti lukemassa lauseke muutosten varalta. Ilmoitamme sinulle olennaisista muutoksista verkkosivuillamme sekä muuttamalla alla olevaa “Päivitetty viimeksi” –päivämäärää. Mikäli käytät sivustoa, sovelluksia tai palveluita tämän jälkeen, se tulkitaan ehtojen hyväksymiseksi.

Ota meihin yhteyttä

Tästä Tietosuojalausekkeesta on pyritty tekemään mahdollisimman suppea ja selkeä. Se ei käsittele NCH:n tapaa kerätä ja käsitellä henkilötietojasi kaikessa yksityiskohtaisuudessaan.

Voit lähettää kysymyksiä myös tavallisessa postissa paikalliseen NCH:n yhtiöön. Osoitetiedot löytyvät sivuiltamme osoitteesta www.ncheurope.com.

How We Respond to Do-Not-Track Disclosures

Emme tue selainten asetuksia, jotka estävät jäljittämisen emmekä tällä hetkellä osallistu emme tällä hetkellä osallistu mihinkään Do Not Track -kehykseen, jonka avulla voisimme vastata sinusta annettuihin signaaleihin tai muihin mekanismeihin liittyen henkilötietojesi keräämiseen.

Käännösten hallinta

Mikäli tämän Tietosuojalausekkeen englanninkielisen alkuperäisversion ja muulle kielelle käännetyn version välillä ilmenee ristiriitoja, noudatetaan tällöin englanninkielistä versiota.

Versionhallinta

Tietosuojalauseke on tarkastettu ja päivitetty viimeksi 26.3.2018.